Svečano otvorenje nove Frizerland prodavnice u Sarajevu

49

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na otvorenje Frizerland poslovnice u Sarajevu, koja će svoja vrata otvoriti u Importanne centru, u utorak, 1.9.2020. u 12.00 sati.Ovaj, za nas veliki korak kojim ćemo se približiti svim našim dragim kupcima u glavnom gradu, obilježit ćemo popustom na cjelokupni asortiman od 20% , i to sve do 7.9.2020. (do kraja dana!) Sve naše prve kupce, uz kupovinu proizvoda u bilo kojem iznosu, očekuju i pokloni povodom otvorenja, kao i nagradna darivanja, te još mnogo iznenađenja! Radujemo se Vašem dolasku i očekujemo vas.

Frizerland je vodeća kompanija u veleprodaji i maloprodaji frizerske i kozmetičke opreme, te ekskluzivni distributer prestižnih brendova iz svijeta ljepote za područje Bosne i Hercegovine.

Danas je Frizerland jedno od najpoznatijih imena u beauty sektoru, ne samo na domaćem, nego i na regionalnom tržištu. U 19. godina postojanja, Frizerland i danas predstavlja prvi izbor profesionalaca iz beauty industrije, bilo da tek otvaraju vrata svojeg salona, žele osvježiti svoj radni prostor novom opremom suvremene tehnologije i dizajna ili pak, svojim klijentima ponuditi tretmane visokoselektivnom, profesionalnom kozmetikom.

Ljepota u rukama profesionalaca – krilatica je koja najbolje opisuje djelatnost Frizerlanda.

Frizerland je poznat i po zvučnim imenima renomiranih brendova čije proizvode nudi: L'Oréal Professionnel, Kérastase, Matrix, Moroccanoil, Wahl (Moser, Ermila), Cocochoco, Creative Nail Design (CND), Depilève, Olaplex, Subrina Professional, Black Professional Line, Ardell, IBD, Proraso, Framar, Andis, Glamcor, Maletti, Termix i mnogi drugi.

Za svoje kupce i klijente, Frizerland je mnogo više od trgovine, tako što pruža niz drugih usluga i mogućnosti – edukacije, stručne savjete i preporuke, te različite evente i susrete.

Pored centralne poslovnice u Vitezu, Frizerland svoju podružnicu ima i u Tuzli, franšizu u Zenici, kao i dva predstavništva u Hrvatskoj (Križevci i Kaštel Novi), a upravo najavljuje i otvorenje svoje poslovnice u Importanne Centru u Sarajevu.
Ovo će biti još jedan korak kojim će se Frizerland približiti svojim kupcima u Sarajevu – kako profesionalcima, tako i svima onima koji za sebe biraju samo vrhunsku profesionalnu opremu i kozmetiku.

Preko svojih komercijalista, Frizerland stoji na raspolalaganju svim beauty profesionalcima i partnerima u cijeloj BiH. Kao dodatna olakšica za kupce je i Frizerland web shop – moderna web trgovina koja omogućuje kupcima da u najkraćem roku dođu do željenih proizvoda iz Frizerlanda.

Svojom ponudom od preko 12 000 artikala od 200 i više brendova, te suradnjom sa preko 4 000 salona u više od 100 općina u BiH, Frizerland se uspio istaknuti kao svojevrstan brend, prvi izbor profesionalnih frizera i kozmetičara, kao i svih onih koji ulažu u svoju ljepotu.

Web page / web shop: www.frizerland.ba.