Uskoro otvorenje Hotela O3 na Igmanu

57

Na olimpijskoj planini Igman privode se kraju radovi na izgradnji Hotela O3, smještajnom objektu vrijednom više od 14 miliona KM u vlasništvu Top One Business Group iz Dubaija.

Načelnik Općine Hadžići Hamdo Ejubović sa svojim pomoćnicima obišao je radove, a dočekao ga je vođa projekta uspješni sarajevski preduzetnik Emir Granov te direktorica hotela Meliha Hadžić, navodi se na općinskoj Facebook stranici.

“Nadamo se da ćemo otvorenjem našeg hotela doprinijeti razvoju turizma na našoj olimpijskoj planini Igman koja je u prethodnim godinama, po našem mišljenju, nepravedno zapostavljena”, rekao je Granov.

Na Igmanu planiraju i izgradnju sportsko-rekreativnog centra koji uključuje nogometne terene po FIFA i UEFA standardima, teniske terene, kao i zatvorenu halu za dvoranske sportove.

Hotel O3 će imati 65 soba i u potpunosti će biti prilagođen sportskim ekipama iz cijelog svijeta. Fitnes sala je prema riječima Emira Granova s najboljom opremom u regionu, a urađena je po uzoru na onu ekipe Manchester Cityja. Tu je i 25-metarski bazen.

Gostima će biti na raspolaganju wellness i spa usluge, kao i ostali sadržaji koji garantuju istinski hedonizam.