Ećo Company: Sačuvali smo radna mjesta i nastavili poslovanje

0
65

Iako je pandemija COVID-19 donijela izazove u poslovanju i blokadu na tržištu, mnoge kompanije pokazale su agilnost i inovativnost, te brzom reakcijom nastavile poslovanje i očuvale radna mjesta. Upravo zahvaljujući strateškom planiranju i spremnosti na prilagođavanje, Ećo Company tim je tokom trajanja zabrane kretanja klijentima ponudio alternativu i inovativan pristup kod opremanja enterijera. Usluga opremanja enterijera na daljinu, koja je i ranije lanisrana kroz njihov brend Inside, omogućila je optimalan odgovor na izazove krize, te na siguran način povezala klijente sa arhitektima i dizajnerima enterijera. Jednostavno, kroz nekoliko klikova, iz udobnosti svojih domova, klijenti su u saradnji sa timom arhitekata kreirali vlastita dizajnerska rješenja za kompletno opremanje enterijera.
Direktor i vlasnik firme Suad Ećo, izjavio je da je firma u proteklom periodu radila u otežanim okolnostima, ali da je zahvaljujući viziji menadžmenta, te profesionalnosti i inovativnom pristupu uposlenika uspjela održati kontinuitet poslovanja, te sačuvati sva radna mjesta.

“Požrtvovanost uposlenika i menadžmenta, koji su u otežanim uslovima uz sve mjere zaštite, radili i davali svoj maksimum, doprinijela je uspješnom završetku ranije započetih obaveza,” kaže Ećo.

Ističe da, između ostalog, zahvalnost duguje svojim dobavljačima, koji su u vrijeme pandemije proizvode i repromaterijale uglavnom isporučivali neometano, ali i klijentima koji su im, i pored rizika krize, ukazali povjerenje i odlučili se za saradnju.
„Početkom juna uspjeli smo realizovati projekte koji su ugovoreni prije pandemije korona virusa, a krajem juna planiramo isporuke za Luxemburg, Njemačku i Austriju.
Ono što je posebno bitno jeste da smo za vrijeme krize dodatno učvrstili povjerenje naših klijenata i pokazali kvalitet i visok standard usluge, što će nam biti osnova za širenje novih poslovnih prilika.“ – izjavio je Ećo.

Iz firme ističu da već do jula očekuju potpunu stabilizaciju poslovanja, a u narednom periodu tržištu i klijentima ponudit će mnoštvo noviteta u dizajniranoj liniji namještaja.
Ećo Company sa brendom Inside već skoro dvije decenije vrijedi za bh. tržišnog lidera u oblasti proizvodnje dizajniranog namještaja i opremanja enterijera, a svoje poslovanje sve više fokusira na tržište EU. Poseban akcenat stavljen je na klijente koji zbog trenutnih okolnosti nisu u mogućnosti posjetiti Inside salon namještaja, a koji iz svojih domova mogu pratiti sve aktuelnosti i novitete koje im ova kompanija nudi, bez obzira da li se radi o opremanju objekta u BiH ili u inostranstvu.
Više informacija o Inside proizvodima i uslugama možete pronaći na www.inside.ba ili direktno posjetite Inside salon namještaja u Sarajevu, u ulici Pijačna 6.
Vaš sastanak sa arhitektom možete zakazati putem maila ili telefonski
U nastavku vam predstavljamo neke od projekata i dizajnerskih rješenja Inside dizajn studija koja su nastala u proteklom periodu.