Sokovi iz Frutisana na bh. policama

0
79

Jabuka ne pada daleko od stabla, pa je tako Frutisan, proizvođač najkvalitetnijih voćnih sokova, nakon uspješnog predstavljanja svoje premium linije napitaka pripremljenih od hladno presanog voća, na police u BiH plasirao novi proizvod – Frutisan 100% voćne sokove. Kako mu i samo ime sugeriše, u ovom proizvodu možete pronaći samo voće, a nastao je kao rezultat vrhunskog umijeća pravljenja sokova.

Kreatori novog proizvoda kažu da je u životu potrebno praviti brojne kompromise, osim kada je u pitanju zdravlje. To je osnovna ideja koja ih je vodila kroz cijeli proces proizvodnje Frutisana 100%, jer kada je u pitanju kvalitet ovog proizvoda, tu nema kompromisa. Zato u ovim sokovima nema dodatnog šećera, umjetnih boja ili pojačivača okusa.

Ove proizvode krasi neizmijenjeni okus pravog voća u tri varijante: narandža, breskva i jabuka. Svaki od njih donosi poseban doživljaj za nepce, ali i poseban vitaminski koktel za zdraviji i energičniji dan.

Recept za virtuozan proces ispijanja zdravog soka od voća nikad nije zvučao lakše – potražite Frutisan 100% na policama vaše omiljene trgovine, otvorite bocu i uživajte u okusu stopostotnog voća. Jer, kad živiš, živi 100%, a kada biraš sok, biraj Frutisan 100%, poručuju iz Frutisana.