Hotelska grupa „Budvanska rivijera“: Odmor koji ste zaslužili

46

Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ je najveća hotelska grupacija u Crnoj Gori. U njenom sastavu posluje pet hotela, ukupnog kapaciteta 1656 smještajnih jedinica. Hoteli se nalaze na izrazito atraktivnim lokacijama u Budvi: Hotel „Mogren“, Turističko naselje „Slovenska plaža“, Hotel „Aleksandar“ u Petrovcu, Hotel „Palas“ i Hotel „Castellastva“.

Ono što posebno izdvaja hotele u okviru Hotelske grupe jeste njihova lokacija na samoj obali mora sa ponudom hotelskih plaža na kojima je obezbijeđen plažni mobilijar kao i komfor i udobnost hotelskih kapaciteta.

Sa ciljem da po najboljim uslovima ponudi gostima mogućnost zasluženog odmora Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ pripremila je specijalnu kampanju pod nazivom „Odmor koji ste zaslužili“. Uz promotivne cijene i besplatan boravak za djecu do 10 godina, ovom kampanjom takođe se žele istaći prostranost, prirodno zelenilo i blizina mora kod svih hotela HG „Budvanska rivijera“, jer je u takvim uslovima moguće bez problema održavati propisanu fizičku distancu i poštovati mjere Svjetske zdravstvene organizacije i Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

Turistički rizort „Slovenska plaža“

Za sve koji žele odmor u srcu Budve, nadomak mora, uz raznovrsne hotelske sadržaje – otvorene bazene, restorane, barove, teniske terene, zabavne i rekreativne aktivnosti, onda je Turistički rizort „Slovenska plaža“ i ovog ljeta pravi izbor.

U stilu malog mediteranskog grada, kroz koji se prožimaju njegovane zelene površine sa preko 300 vrsta različitih biljaka, Turistički rizort “Slovenska plaža” predstavlja autentičnu turističku cjelinu i svojevrsni je brend Hotelske grupe “Budvanska rivijera” i grada Budve.

“Zelena oaza”, kako je često nazivaju, pružiće gostima svakodnevnu dozu svježeg vazduha, mira i odmora, kao i odlične uslove za rekreaciju, uz poštovanje svih propisanih mjera nadležnih zdravstvenih institucija.

Turistički rizort “Slovenska plaza” nalazi se na 15 minuta hoda od budvanskog Starog grada, nadomak čijih zidina se nalazi još jedan hotel HG “Budvanska rivijera” – hotel Mogren. Ovaj hotel i njegova Gradska kafana svojevrsni su simboli grada Budve. Ne računa se da ste bili u Budvi ako niste pojeli kolač ili popili kafu u Gradskoj kafani hotela Mogren.

Specijalna akcija  – 5 + dana i jedno noćenje gratis

Za stanovnike Bosne i Hercegovine, Hotelska grupa “Budvanska rivijera” obezbijedila je posebnu promotivnu akciju u okviru koje se, za ljetovanje od 5 i više dana u Turističkom rizortu “Slovenska plaža” jedno noćenje dobija gratis. Ovom ponudom žele se uvažiti troškovi koje gosti iz BiH imaju prilikom ulaska u Crnu Goru, a tiču se brzih ELISA testova na korona virus.

S obzirom na značajnu ulogu online komunikacije i prodaje, najpovoljnije uslove za rezervisanje individualnih aranžmana ovog ljeta, Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ ponudiće preko web sajta www.hgbudvanskarivijera.com